РУАН, ЗАПЕЧЕНИЙ З ГРИБАМИ

Така закуска досить ситна, тому до неї варто взяти достатньо хрусткого багета, аби
вимочувати кремовий сир.

СКЛАДНИКИ:

  • Руан з коров’ячого молока – 2 шт
  • 80 г печериць (а ще краще – білих грибів), порізати пластинками
  • 2 цибулини шалот, порізати кільцями
  • 3 ст.л. оливкового масла
  • Сіль за смаком
  • 1 гілочка розмарину
  • 1 зубчик часнику, видавити

ПРИГОТУВАННЯ:

  • Духовку розігріти до 180 ᵒС.
  • У невеликій сковорідці розігріти оливкову олію. Додати цибулю та гриби. Посолити за смаком і смажити, помішуючи, до м’якості цибулі і грибів.
  • Додати часник, розмарин, добре перемішати і зняти з вогню.
  • З Руану тонко зрізати верхні скориночки і викласти сир зрізом вгору.
  • Викласти на кожен шматочок гриби з цибулею та розмарином.
  • Вставити форму з сиром в розігріту духовку і запікати 15 -20 хвилин, сир повинен розм’якнути, а гриби – підрум’янитися.

Дістати запечений Руан з духовки й подавати відразу ж з великою кількістю свіжого, хрусткого хліба. Смачного, любі СИРОМАНИ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • У кошику поки-що немає товарів. Давайте виправимо це!